Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Képzésekről


EUREM Energiagazdász képzés Nyomtatás E-mail

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági továbbképzés, amelynek segítségével hatékony és gyors csökkenés érhető el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket. Az EUREM EnergyManager képzés egy olyan nemzetközi szinten elismert komplex program, amely jelenleg 32 országban fut és világszerte több mint 5000 végzett résztvevővel rendelkezik. Már hazánkban is számos vállalat dolgozik saját Energiagazdásszal.

Bővebben...
 
Akkreditált "Komplex Megújuló Energia képzés" Nyomtatás E-mail
Ezúton értesítjük Tisztelt Olvasóinkat, hogy a GaiaSolar Kft és a Honi Plusz Forrásteremtő és Programfejlesztő Egyesület által igényességgel kidolgozott „Komplex Megújuló Energia képzés” megkapta a hivatalos akkreditációs elismerést és számot. További modulok kidolgozása és akkreditációja folyamatban van. A képzésről bővebben ezen a linken keresztül olvashat.
 
Energiagazdálkodási szakot indít a KTI a Corvinus Egyetemen Nyomtatás E-mail

altA rendszerváltás óta az energiaszektorban számos jelentős változást élhettünk meg a piaci liberalizáció kapcsán. 2003 januárjától már az ország legnagyobb fogyasztói vásárolhattak energiát a szabad piacon, majd a privát résztvevők előtt is megnyíltak a kapuk. A struktúra megváltozásával a szektor szereplőinek is alkalmazkodniuk kell az új körülményekhez. A Közgazdasági Továbbképző Intézet szeptember 17-én, sajtótájékoztató alkalmával mutatta be a 2009-2010-es tanév tavaszi félévétől induló legújabb szakirányú továbbképzését, ahol az érdeklődők Energiagazdálkodási szakközgazdász illetve specialista végzettséget szerezhetnek.

Bővebben...
 


Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305605