Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Munkaadóknak

A gazdasági válság és annak következményeként a gazdaságban és a társadalomban végbemenő változások egymásnak esetenként ellentmondó folyamatokat indítottak el. Globalizáció, vagy a nemzetgazdasági érdekek / piacok védelme – a cégek és a munkavállalók új kihívásokkal szembesülnek a piacon!

Az álláslehetőségek közzétételével az Energiaporta célja a cégek és munkavállalók támogatása az új kihívásokra történő válaszadás elősegítésében szem előtt tartva a költséghatékonyság és project bázisú gondolkodás elvét. 

A cégek felelőssége és feladata, hogy olyan körülményeket teremtsenek munkavállalóik számára, hogy a munkavállalók, legyenek akár régiek és/vagy újak, azonosuljanak a cég célkitűzéseivel, hosszútávon megtalálják számításukat
.

 Munkaerő kölcsönzés és közvetítés szolgáltatás Nyomtatás E-mail

A Personnel Leasing Kft bemutatkozik

 

Az egymásnak esetenként ellentmondó folyamatok - globalizáció, vagy a nemzetgazdasági érdekek / piacok védelme – következményeként a munkaadók és a munkavállalók új kihívásokkal szembesülnek a piacon! Az eddigieknél is fokozotabban érvényesül a költség- és időhatékonyság követelménye.

 

Bővebben...
 


Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305605