Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Szerzői jogok

 Az "EnergiaPorta - kapu az Energia birodalmába" online tudásportál (továbbiakban "EnergiaPorta") weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja az EnergiaPorta által ezen az oldalon meghatározott feltételeket.

Szerzői jogok védelme
Az EnergiaPorta felüleltén megjelenő tanulmányok, elemzések, hírek, adatok és fotók, különösen a harmadik felek szellemi tulajdonát képező cég-, termék- és szolgáltatásleírások (mindezek együttesen a továbbiakban "tartalom") a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak.

Az EnergiaPorta előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalmat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével - számítógépen tárolni.

A GFDL hatálya alá tartozó tartalmakat illetve a szabadon felhasználható információkat az adott tartalom lábjegyzetében jelezzük.

Az EnergiaPorta felületén elérhető információ felhasználása

Mindenaz EnergiaPorta weboldalain elérhető információ (amely lehet tanulmány, hír, leírás, diagram, ábra, kép, hivatkozás vagy egyéb adat) kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik. 

Felelősség kizárása az EnergiaPorta használata kapcsán
Az EnergiaPorta nem felel olyan károkért, amelyek a weboldalakon található tartalmak felhasználásból, a weboldalak használatából vagy éppen használatra képtelen állapotából, azok nem megfelelő működéséből, hibájából, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátvitel hibájából keletkeznek.

Felelősség kizárása harmadik személy tartalma kapcsán
Az EnergiaPorta nem felel harmadik személy által létrehozott tartalomért vagy annak felhasználásából fakadó bármilyen esetleges károkért. 


Kapcsolat
Kapcsolattartó: Tivolt Zoltán
Levelezési cím: 1048 Budapest, Kőrösbánya u. 26-28
Tel: +36 1 783 3741
E-mail: tivolt . zoltan @ energiaporta . hu

www.energiaporta.hu

 


Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305610