Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Partnereink
      GaiaSolar Kft Nyomtatás E-mail
A GAIASOLAR megújuló energiaforrásokkal kialakított energiarendszerek alkalmazására, tervezésére, kivitelezésére és ezzel kapcsolatos mérnöki szaktanácsadásra  alakult. Szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek a megújuló energiák területén, rendszerek tervezése és kivitelezés terén, belföldön és külföldön egyaránt. Rendszerházunk a megújulók teljes vertikumával foglalkozik, ismerjük a legkorszerűbb technológiákat és termékeket, ezért mindig az ön számára legjobb megoldást tudjuk ajánlani. Elkötelezett támogatói vagyunk a zöldenergiának, a környezetbarát, megújuló energiarendszerek megvalósításának. Célunk, hogy vevőink maximálisan megelégedettek legyenek.
Bővebben...
 
P&P Personnel Leasing Kft.

A P&P Personnel Leasing Kft. a nemzetközi P&P csoport tagjaként működik. A csoport a két osztrák tulajdonosról és egyben alapítóiról, Dr. Peter Pendl-ről és Dr. Karl Piswanger-ről kapta az elnevezését. Az első irodát Ausztriában, Bécsben alapították, melynek fő tevékenysége a vezető kiválasztás és a fejvadászat volt. Mára a főtevékenység számos egyéb szolgáltatással egészült ki, valamint az 1980-as években csak Ausztriában működő cég nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát: Közép-Európában jelenleg 11 országban található P&P iroda.

Bővebben...
 
weSRCH - Internet networking for Professionals
A weSRCH.com a zöld technológiában, a gyógyászatban, és a fejlett technológiai iparágban érdekelt szakértők számára elérhető, vezető portálok egyike. A weSRCH lehetőséget biztosít szakértők számára, hogy megosszák kutatásaikat, munkáikat, ötleteiket, gondolataikat és nézeteiket, valamint, hogy együttműködjenek egymással. A weSRCH publikációk, konferenciák, felmérések, iparági hírek, sajtóanyagok és a tagok közreműködése segítségével támogatja az innovációt.
Bővebben...
 
Gest-Com Kft.

A GEST-COM Kommunikációs és Tanácsadó Kft (GEST-COM Kft.) 1999. március 23.-án alakult. Fő tevékenységi köre üzletviteli- és projekt menedzsment tanácsadás. Megalakulásunktól kezdve nyomon követjük az alternatív energiaforrások, mindenek előtt a szélenergia hasznosításának fejlődését Magyarországon különös tekintettel szélerőmű parkok létesítésére. A GEST-COM Kft. különböző szakterületek szakértőinek szakmai tapasztalait integrálva megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik szélerőmű parkok fejlesztése és a menetrend tartást lehetővé tevő energia tározó erőművek telepítése, valamint az ehhez kapcsolódó tervezés, organizáció, és a finanszírozás hátterének megteremtése területén.   

Bővebben...
 
NRG Systems Kft

Az NRG Systems Kft a Vestas Wind Systems A/S szélerőműveinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Bővebben...
 


Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305614