Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
A Magyar Energia Hivatal pályázatot hírdet Nyomtatás E-mail

A Magyar Energia Hivatal szélerőmű kapacitás létesítésére pályázatot ír ki a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 7. § (2) bekezdése és 8. §-a alapján, a 159. § q) pontjában meghatározott hatáskörében eljárva, a szélerőmű kapacitás létesítésére irányuló pályázati kiírás feltételeiről, a pályázat minimális tartalmi követelményeiről, valamint a pályázati eljárás szabályairól szóló 33/2009. (VI.30.) KHEM rendelet előírásaival összhangban.

A pályázható szélerőmű kapacitás összes mennyisége 410 MW, amelyből 280 MW az országban lévő 6 hálózati engedélyesből kettőnek (E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és az ÉMÁSZ Hálózati Kft.) a területére együttesen, míg a fennmaradó 130 MW az ország többi részére (E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt., DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft., az ELMŰ Hálózati Kft. és az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. együttes területére) vonatkozóan kerül meghirdetésre.

A pályázati dokumentáció regisztráció után ingyenesen, magyar nyelven letölthető a Magyar Energia Hivatal honlapjáról (www.eh.gov.hu ).

A regisztráció során kapott regisztrációs számot meg kell őrizni, a pályázat beadásakor a pályázati anyagra rá kell írni.

A pályázattal kapcsolatos további információk a kiírási dokumentációban találhatók.

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 301
Tartalom találatai : 1262941