Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon – Konferencia és kooperációs megbeszélések Nyomtatás E-mail
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2018. február 27-én konferenciát szervez az épületek energiahatékonysága témakörében, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat. A rendezvényen bemutatkoznak olyan német vállalatok is, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon.

A Budapesten megrendezésre kerülő esemény résztvevői megismerhetik az épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetét és tendenciáit Németországban. A rendezvény magyar előadói az épületek energiahatékonyságának hazai helyzetéről adnak áttekintést és beszámolnak arról, napjainkban mi hátráltatja ill. mozdítja előre az energiahatékonyságnövelő beruházásokat épületeknél.

Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon. Velük 2018. február 28-án és március 1-jén egyéni megbeszélésekre is lehetőség nyílik:
•    Napelemes rendszerek kivitelezése - ENVALUE GmbH
•    Épületautomatizálás - GFR - Gesellschaft für Regelungstechnik und Energieeinsparung mbH
•    Épületbe integrált napelemes rendszerek, rögzítéstechnikai elemek - IPS-solar GmbH
•    Agyag építőlemezek a szárazépítés terén - lehmorange
•    Napelem modulok, napelemes rendszerek - RECOM AG

A kapcsolatfelvétel iránt érdeklődő magyar cégek számára a DUIHK 2018. február 28-án és március 1-jén egyéni tárgyalásokat szervez, amelyekhez igény esetén díjmentesen tolmácsot biztosít.

A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információk és jelentkezés: Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon - Konferencia és kooperációs megbeszélések

Jelentkezési határidő: 2018. február 15. (egyéni tárgyalások) ill. február 23. (konferencia) 

További információ:
Szabó Erika
Tel. (06-1) 345-7618
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.ahkungarn.hu


A rendezvénysorozat a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából, az „Exportinitiative Energie” program keretén belül kerül megrendezésre.

Energy Solutions – Made in Germany


 
 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274250