Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Emisszió kereskedelem Üzleti Fórum Nyomtatás E-mail
Az IIR Magyarország által megrendezésre kerül 2018. március 21-én, Budapesten az Emisszió kereskedelem Üzleti fórum, mely alkalmával a piaci szereplők megvitathatják egymással kérdéseiket. A vállalatok nagy része csökkenti ugyan a kibocsátás mértékét, mindemellett azt is látni kell, hogy vannak olyan iparágak, ahol nem lehet tovább csökkenteni a mennyiséget, így a rendezvény előadásai segíthetik a szakemberek munkáját az átállásban.

A rendezvényen bemutatásra kerülnek az eddigi hitelesítési tapasztalatok, a kiosztáshoz kapcsolódó változásjelentések és a kérelmek megfelelő összeállításának kérdései, továbbá, hogy melyek a kibocsátás csökkentés vállalati stratégiái?, és, hogy „Játszik-e szerepet a kibocsátási egység ára a beruházási döntésekben?”

Az üzleti fórumon többek között Vári Jánosné a MOL Csoport EU szabályozási vezetője tart előadást a 2021-et megelőző felkészülési időszakról, majd dr. Szaniszló Mihály a Rendszertechnika Kft. ügyvezető igazgatója beszél a hitelesítési tapasztalatokról. A rendezvényen továbbá előadást hallhatnak a résztvevők a CO2 kibocsátás csökkentéséről és az ehhez kapcsolódó iparági reakciókról, valamint a növekvő kvótaárak hatásáról és várható eredményeiről Kun Erika az ISD Power Kft. Energiakereskedelmi vezetőjének prezentálásában.

Az üzleti fórum zárásaként a nap előadói bekapcsolódásával illeszkedik a tematikába egy kerekasztal – beszélgetés, mely során a résztvevők teljes körű képet kaphatnak a 2021-et követő időszak változásának mértékéről.
Mindemellett a szektort érintő aktualitásokat, megváltozott környezeti és gazdasági viszonyokat veszi sorra rendezvény vállalati esettanulmányok és szakértői előadások által választ keresve a felvetett kérdésekre.

A részletes program megtekintéséhez látogasson el az IIR Magyarország honlapjára! (https://goo.gl/pqHTsQ)

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274251