Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     


Az "EnergiaPorta - kapu az Energia birodalmába" online információs portál és tudástár küldetése, hogy előmozdítsa az energetikai iparágban, azon belül a különböző energia fajtákban érdekelt szereplők – fejlesztők, termelők, szolgáltatók, fogyasztók – valamint az iparágat formáló szakértők, elemzők és döntéshozók együttműködését. Célunk, hogy a különböző érdekeltségi körbe tartozó energetikai technológiák, megoldások, energiapiaci lehetőségek bemutatásával hozzájáruljunk a jelenleginél hatékonyabb energiagazdálkodás és energiafelhasználás megteremtéséhez.

Az EnergiaPorta civil kezdeményezés, amelynek életre hívását az energiagazdálkodás, a biztonságos, fenntartható energiaellátás igénye és kényszere, a tervezhető energia felhasználás és a kapcsolódó gazdasági, társadalmi és politikai nézőpontok átláthatósága iránti igény tette szükségessé. Az EnergiaPorta mögött a téma iránt elkötelezett magánszemélyek és szervezetek állnak, az EnergiaPorta alapítói és támogatói az energetikai iparágban érintettek közti nyílt kommunikációt, a közös érdekek felismerését és a közös célok irányába történő elmozdulást tekintik feladatuknak, mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban.

Az EnergiaPorta célkitűzése hogy a különböző energetikai területek szakmai sajátosságait, a bennük rejlő lehetőségeket és veszélyeket elemezve, javaslatokat, alternatívákat fogalmazzon meg mind az energetikai iparág előnyeit élvező, mind pedig az iparágban tevékenykedő vállalkozások és intézmények, tágabban értelmezve: az iparág jövőjét befolyásoló szervezetek és döntéshozók számára. Ennek érdekében az EnergiaPorta szakmai tartalmat szolgáltat, elemez és rendszerez, kapcsolatokat épít és tart fenn, valamint többszintű kommunikációs felületet és információs bázist biztosít mind a szektorban tevékenykedő gazdálkodó szervezetek és a szektort szabályozó intézmények, mind pedig az energiát felhasználó vásárlók, magánszemélyek számára.  Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával!


Szívélyes üdvözlettel,

 

Tivolt Zoltán

program vezető

EnergiaPorta – kapu az Energia birodalmába

kép: Kajtor Tamás

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305613