Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Energia Nap - országos rendezvény Nyomtatás E-mail

Az EnergiaPorta örömmel számol be egy új, dinamikus és látványosnak ígérkező közösségi eseményről melynek összefoglalóját a közelmúltban tette közzé az eseményt szervező FireFlies Kommunikációs Ügynökség. Az országos rendezvény neve: Energia Nap, a szó minden értelmében, Földünk és családunk egészségért!

Ez egy olyan rendezvény, ahol egy teljes nap a család minden tagja jól érezheti magát. Sportolhatnak, koncertet és életviteli előadásokat hallgathatnak, vetélkedőkön vehetnek részt, táncot tanulhatnak, szűrővizsgálatokat végezhetnek, vért adhatnak, egészséges ételeket ehetnek, italokat ihatnak és nem utolsó sorban részt vehetnek egy igazi flash mob-on.


A rendezvényen megjelenő szervezetek interaktív programokkal készülnek, amit a vendégek kipróbálhatnak. Az aktivitásukért cserébe a rendezvény pontgyűjtő füzetébe pecsétet kapnak, minden pecsét 1 db fát ér. A rendezvény alatt a látogatók által összegyűjtött pecsétek függvényében fákat adományozunk az adott városnak a tisztább környezetünkért! Így közös összefogással tettünk a jövőnkért.

Az esemény részletei:
Rendezvény neve: Energia NAP Roadshow
1. dátum: 2015.09.12.
Létszám: 6 000 - 8 000 fő
1. helyszín: Budapest, 3. kerület, Flórián tér
Jellege: Ingyenes esemény
Téma: Sport, egészség, energia, táplálkozás, vitalitás  stb.

Az alábbi linkeken is olvashat róla:
www.energianap.hu


 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305621