Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Rangos elismerések a FŐGÁZ-nál Nyomtatás E-mail

A 2013-as év teljesítménye és a fogyasztók visszajelzése alapján a magyarországi földgázszolgáltató társaságok közül egyedülálló módon, a FŐGÁZ Cégcsoport két vállalata is elnyerte az Energiafogyasztók Díját.

Az Energiafogyasztók Díjának odaítélését az egyik legnagyobb múlttal rendelkező fogyasztóvédelmi szervezet, a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége végzi és minden évben értékeli a földgáz- valamint az áramszolgáltató társaságok szolgáltatási színvonalát. A díjazottak kiválasztásakor figyelembe veszik a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által előírt követelmények teljesítésének értékelését és nagymértékben támaszkodnak az évente végeztetett szolgáltatói ügyfél-elégedettségi vizsgálat eredményeire. A független szakértők által végzett vizsgálat többek között méri az ügyfélszolgálatok gyorsaságát, szakszerű és minőségi működését valamint a számla érthetőségét, pontosságát. Az elosztói tevékenységben pedig a földgáz biztonságos eljuttatása, az állandó minősége és a fogyasztás hiteles mérése kap hangsúlyos szerepet. Mindezek alapján az egyetemes szolgáltatók között a FŐGÁZ Zrt., míg az elosztó társaságok közül a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. kapta a bíráló bizottságtól a legmagasabb pontszámot. A FŐGÁZ Zrt. ezzel immár ötödik alkalommal nyerte el a leginkább ügyfélbarát magatartásért az Energiafogyasztók Díja elismerést, melyet a 2014 októberében az Országos Fogyasztói Konferencián vehet át.

A rangos díjak elnyerésével kapcsolatban Koncz László, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Az Energiafogyasztók Díja egy igen fontos, pozitív visszaigazolása annak a munkának, amit kollégáim nap mint nap megtesznek annak érdekében, hogy ügyfeleink folyamatosan kiváló minőségű és biztonságos szolgáltatást kapjanak. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a 2013-as év vonatkozásában a gáziparban mindkét díjat a FŐGÁZ nyerte el.”


A FŐGÁZ-ról:
A másfél évszázados  múltra visszatekintő FŐGÁZ Zrt. több mint 800.000 fogyasztó energiaigényét elégíti ki nap mint nap. A FŐGÁZ cégcsoport többéves, országos kiterjedésű gázkereskedelmi tevékenységével és egyetemes szolgáltatói tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a színvonalas és folyamatos gázellátást. Szolgáltatásai lakossági ügyfelek számára országosan 10 megyében érhetőek el. A FŐGÁZ sikeres, a piaci liberalizáció kezdete óta folyamatosan stabilan, eredményesen működő vállalatcsoport, valamint az földgázipar egyetlen szereplője, amely elnyerte a Superbrands, a Business Superbrands és a MagyarBrands díjakat.

Kapcsolat:
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +36 1 482 1853

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274238