Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Zöld szponzora van a Fradi hokisainak Nyomtatás E-mail
Szponzori megállapodást kötött az Alternatív Energia hírportál és a Ferencvárosi Torna Club jégkorong szakosztálya - tudta meg az EnergiaPorta Helgert Lászlótól, az www.alternativenergia.hu főszerkesztőjétől. A szerződés azért különösen fontos, mert ez az első alkalom, hogy a „zöld energiákat” népszerűsítő oldal egy sportklubot támogat, de biztosan nem az utolsót. Az alternativenergia.hu hírportál a zöld, megújuló energiákkal foglalkozó oldalak rangsorában hazánkban piacvezető szerepet tölt be és elsődleges információszerzési oldalként tekint rá a hazai olvasótábor.

A site 2009-es indulása óta több rendezvény, kiállítás és konferencia után most a sport területén is megjelenik, mint támogató. Az
alternativenergia.hu a szponzorációval szeretné kifejezni elkötelezettségét a tömegsportok iránt, illetve további cél, hogy a fiatalok figyelmét a sportolás, és az egészséges, tudatos életmód felé irányítsa. A megállapodás értelmében az alternativenergia.hu hírportál logója megtalálható a játékosok mezén, illetve reklámtábla került a Fradi pályájára, a Pesterzsébeti Jégcsarnokban.

Az EnergiaPorta ezúton kíván sok sikert és eredményes évet a játékosoknak mind a jégpályán mind az energia világában!
 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1273502