Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Építésztovábbképző szabadon választható távoktatás tananyagai Nyomtatás E-mail

A Budapesti Építész Kamara és a Pest Megyei Építész Kamara összefogásával 2007. februárjában megalakult az Építész Továbbképző Kht., mint non-profit szervezet. A Kht. 2009-ben - változatlan tevékenység mellett - a törvényi előírásoknak megfelelően non-profit Kft.-vé alakult, elsődleges feladatának tekinti, hogy magas szakmai színvonalú továbbképzéseket szervezzen, és ezzel lehetővé tegye a jogszabály által előírt továbbképzések, kreditpontok teljesítését - lehetőség szerint a piaci árnál kedvezményesebben.
 

Ezúton ajánljuk Olvasóink figyelmébe az Építésztovábbképző szabadon választható távoktatás tananyagai közül a hőszivattyús rendszerekkel foglalkozó bevezetőt (szerepe, története, fogalmak, működési elve, típusai, üzemmódok és kombinált hőszivattyús rendszerek) valamint a kapcsolódó esettanulmányt ("Fűtéskorszerűsítés magyar hőszivattyúkkal Pitvaros községben "). A további részletek elérhetőek ezen a linken keresztül: http://www.epitesztovabbkepzo.hu/tavoktatas/anyag/40

Az alábbi képeken a szentlőrinci Eszterházy Egészségközpont és annak hőszivattyús központja látható (a képen Komlós Ferenc okleveles gépészmérnök, épületgépész). Az Egészségközpontban létrehozott korszerű energetikai beruházásról bővebben ezen a linken olvashat. 
 

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274223