Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Aktiv és intelligens napfény kupola Nyomtatás E-mail

Egy átlagos villamosenergia számla elemzése során világossá válik a következö: az energia fogyasztásból átlagosan 20% megy el világításra. Ez az érték cégek, illetve KKV-k esetében elérheti a 40 %-ot, iskolák és középületek esetében pedig akár a 70%-ot is. Felmerült-e már Önben a kérdés, hogy miért fizet olyanért, ami ingyen is lehetne? Bennünk igen. Emiatt fejlesztettük ki a LightCatcher®-t,  egy aktív és intelligens napfény kupolát, amely összegyüjti a beáramló napfényt egy motorizált, érzékelök által vezérelt tükörrendszer segítségével, majd felerösíti és szétszórja az épületben. Egyaránt hatékony napfényes és felhös napokon is, igy akár teljesen kiválthatja a hagyományos világitást.

 A LightCatcher® egy forradalmian új és hatékony napfény alapú rendszer, amellyel csökkentheti az energia költségeit. A LightCatcher® a többi meglévö rendszernél jobb teljesítményt nyújt, azonban olcsóbb, rövidebb megtérülési idövel rendelkezik és nagyobb mértékben csökkentheti vele a villamosenergia fogyasztását. A napfény maga fogja fizetni a számlát. Független tesztek eredményei bizonyítják, hogy a LightCatcher® a leghatékonyabb megoldás, ami ma elérhetö a piacon. Jól megépített, fenntartható és biztonságos. Megfelel a legszigorúbb európai elöirásoknak, és rendelkezik minden szükséges engedéllyel, emellett 5 év garanciával is. Rengeteg fény, ingyen fény, alacsony fenntartási költség és magas kényelem jellemzi. Mindenhol használható. Alkalmazható vállalati épületek, bevásárlóközpontok, gyárak, kereskedelmi épületek, showroom-ok, iskolák, középületek, éttermek, irodák, fedett sportlétesítmények, fitness centerek, vásárcsarnokok, raktárépületek megvilágításákhoz.

A LightCatcher® a következö tanúsítványokkal rendelkezik:  CE, tüzállóság, K érték, levegö áteresztö képesség, törésálló, fény hatékonyság, UV ellenállás.

Fontosabb jellemzök
- idöjárási viszonyoknak ellenálló kupola (UV védelemmel ellátott polikarbonát kupola)
- akár több, mint 400 lux fényerösség majdnem minden idöjárási viszony mellett, beleértve az alacsonyan fekvö napot is
- 100%-ban ellenáll az UV sugárzásnak
- vizlepergetö bevonat, ellenáll a szennyezödéseknek
- Kompakt konstrukció (140 cm x 140 cm x 75 cm): a tetön szükséges nyílás mérete 135 cm x 135 cm;
- a LightCatcher nettó súlya: 71 kg
- a tükör/reflektor mindig optimális helyzetbe áll (a Nap felé, vagy pozitív korrekció)
- a szenzor alapú technológia és a müködtetö rendszer napelemmel müködik
- a legnagyobb visszatükrözdést két prizma lencsével és tükörfóliával éri el
- teljes höszigetelés két statikus légréteg által


Mennyit tudna megspórolni a LightCatcher-rel? Kérje ingyenes megtérülés számításunkat: +36 70 77 60 900, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Termékinformáció:
Miklós Péter
+36 (1) 99 90 427
+36 (70) 60 60 900

EcoNation Green Solutions Kft.
http://www.econation-hungary.com
Petzál József u. 44.
Budapest
H-1119
 

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305642