Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
Munkaerő kölcsönzés és közvetítés szolgáltatás Nyomtatás E-mail

A Personnel Leasing Kft bemutatkozik

 

Az egymásnak esetenként ellentmondó folyamatok - globalizáció, vagy a nemzetgazdasági érdekek / piacok védelme – következményeként a munkaadók és a munkavállalók új kihívásokkal szembesülnek a piacon! Az eddigieknél is fokozotabban érvényesül a költség- és időhatékonyság követelménye.

 

Egy cég által foglalkoztatott munkatársak száma, a munkavállalók képességei, motivációik és ambícióik, foglalkoztatásuk költségei együttesen jelentik egy cég sikerét vagy kudarcát. A cég, amelyik a megfelelő szakembereket tudja foglalkoztatni a számukra legmegfelelőbb munkakörökben a megfelelő időben és a megfelelő áron nagy előnyökkel rendelkezik kevésbé körültekintő, előrelátó versenytársaival szemben.

A pénzügyi- és gazdasági világválság nyomán a gazdaságban és a társadalomban végbemenő változások új szemléletet követelnek a piac szereplőitől, a munkavállalóktól, és a munkaadóktól.

 

A munkatárskölcsönzés által kínált munkalehetőségekre történő jelentkezés könnyű és gyors. A munkavállaló a jelentkezéskor regisztrál feltöltve egyidejűleg az életrajzát és online tájékozódik az álláslehetőségek felől. Kölcsönzés esetén a munkavállaló jó csapatba kerül, a munkatárs kölcsönzés révén jövedelemre tesz szert, emellett fejleszti képességeit, miközben keresi a maga számára “tökéletes” állást. A munkatárs kölcsönzés keretében betöltött munkakör azonban a karrier kiindulópontja is lehet – a világon munkatárs kölcsönzésben foglalkoztatottak közel 80%-a a kölcsönbevevő cég állandó munkatársává válik. A munkatárskölcsönzés ugyanis lehet rövid távú, tarthat néhány órától több hónapig, sőt még tovább, de lehet hosszú távú és átalakulhat állandó foglalkoztatássá.   

 

A piaci változásokhoz történő alkalmazkodás szemléletváltozást követel: a cégek előnybe részesítik a munkatárskölcsönzést és a projekt bázisú szerződéses jogviszonyt.

 

A piac folyamatos elvárásainak történő megfelelés szempontjából nagy jelentőséggel bír a munkaerő közvetítés és kiválasztás egy kreatív, versenyképes szervezet számára. A munkaerő közvetítés ui. egy szisztematikusan végiggondolt folyamat melynek célja a megfelelő jelöltek kellő időre történő megkeresése, és ez sok erőforrást és időt igényel. A jelölte(ke)t ui. meg kell találni és a megfelelőnek ítélt jelölte(ke)t motiválni, ösztönözni kell, annak érdekében, hogy a felkínált lehetőséggel éljen(ek), azt elfogadja(k). Akkor fejeződik be, amikor a kiválasztott jelölttel / jelöltekkel a munkaszerződés létrejön.    

 

A megújuló energia hasznosítása lassan új, önálló iparággá növi ki magát, jelenleg ennek a folyamatnak vagyunk a tanúi. A nehezebb gazdasági helyzet, a sok változás mindenkit arra ösztönöz, hogy változtasson eddigi megszokott életvitelén, üzletmenetén és rá van szorítva, hogy gazdaságosabb, kifizetődőbb megoldásokat keressen a mindennapokban.

 

A munkatárskölcsönzés és –közvetítés Magyarországon 20 éves múltra tekinthet vissza. A Personnel Leasing Kft ott volt az indulásnál – és az évek folyamán a piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Partnerei között számos multinacionális cég mellett nagy számban találhatók hazai közepes és nagyvállalatok.  Mi a Personnel Leasing Kft.-nél mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a munkatárskölcsönzésben, ill. a munkatárs közvetítésben résztvevők elégedettek legyenek munkájukkal és az őket közvetlenül foglalkoztató munkaadókkal – és a munkaadók is elégedettek az általunk kikölcsönzött és/vagy kiközvetített munkavállalókkal, mert megelégedettségük a záloga forgalmunk növekedésének.

 

Álláspontunk szerint “staffing can make or break a company!”, a Personnel Leasing Kft. tehát felkészült a változásokra. A megújulás az élet minden területén szükséges, így a munkaerő közvetítésben is keressük az új megoldások lehetőségét annak érdekében, hogy a piaci igényeket szolgáljuk ki, valamint platformot teremtsünk a jövő iparágai, ennek keretében a megújuló energiahasznosítás gerjesztette új munka- és álláslehetőségek számára. Célunk, hogy minél több és szélesebb ismereteket szerezzünk a megújuló energia területén és szakemberekből álló adatbázist alakítsunk ki.  Az ún. Green colar kifejezés már megszületett és egyre inkább értelmet és létjogosultságot kap. Szeretnénk magasan képzett, professzionális munkavállalókkal, tartalommal felölteni ezt a szakkifejezést és jól alkalmazhatóvá varázsolni a mindennapokban a megbízók számára. 

 

Jelenlegi, 18.000 önéletrajzot tartalmazó adatbankunkkal képesek vagyunk arra, hogy egy induló cég irodai csapatát felépítsük és megtaláljuk a megfelelő munkatársakat és vezetőket a Personnel Leasing Kft-t megbízó cégek számára. A megújuló energia számunkra is új terület, melynek elindításához csapatunkat szakember bevonásával erősítettük és keressük a kapcsolódási pontokat a piaccal.

 

Munkatárskölcsönzés szolgáltatásunk által lehetőség nyílik arra, hogy a megbízó az adott munkavállalót idő és költséghatékony módon foglalkoztathassa: vagyis hogy csak annyi ideig tartsa munkában, ameddig ténylegesen szükség van rá, vagy éppen az adott projekt be nem fejeződik.  Nem kell hosszú távon elköteleznie magát az adott szakember mellett, így csak a ténylegesen ledolgozott, aktív idő után keletkezik bér jellegű költsége. A kölcsönzés időtartama rugalmasan meghosszabbítható, valamint lehetőséget biztosít az adott szakember hosszú távú és közvetlen alkalmazásra is. 

 

A másik oldalon lehetőség van a munkavállalók közvetlenben történő állományba-vételére, ami azt jelenti, hogy mi végezzük el a teljes keresés kiválasztási folyamatot és a lehető legrövidebb határidőn belül továbbítjuk a legjobb 3-4 jelölt önéletrajzát a megbízónk felé, aki elvégzi a végső interjút és dönt. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki megbízóinkkal annak érdekében, hogy megértsük üzletmenetüket, cégkultúrájukat. A napi, aktív kapcsolattartás eredménye a naprakész információ, melynek segítségével hatékony, minőségi és gyors kiválasztást végezhetünk.

 

Fontosnak tartjuk, hogy aktív és naprakész kapcsolatot építsünk ki a megújuló energia hasznosítása területén működő vállalkozásokkal annak érdekében, hogy az aktuálisan szükséges szakembereket tudjuk összegyűjteni és kikölcsönözni, és/vagy kiközvetíteni ezzel nyújtva támogatást az üzletmenethez és a projektek sikeres teljesítéséhez. Adatbázisunk növekvő számban tartalmazza magasan képzett szakemberek, könyvelők, közgazdászok, mérnökök, IT szakemberek, vezető beosztás betöltésére alkalmas szakemberek életrajzait. 

 

A Personnel Leasing Kft. web oldalán és az írott sajtóban számtalan munkakörbe keres folyamatosan munkatársakat. Jelentkezhet a meghirdetett munkakörre, de általánosságban is az adatbankba, hogy folyamatosan értesüljön a meghirdetett álláslehetőségekről. A jelentkezés történhet on-line a meghirdetett állásra való hivatkozással, de általánosságban is – mi a Personnel Leasing Kft. munkatársai jelentkezését örömmel vesszük. A jelentkezést követően interjúra hívjuk, hogy képességeiről, motivációiról, ambícióiról személyesen is képet alkothassunk. Az interjú eredményeit rögzítjük lehetővé téve a majdani munkaadó számára a kiválasztás minél gyorsabb lefolytatását.

A tanácsadóink folyamatosan, nemcsak konkrét pozíciókra interjúznak, ezáltal állandóan naprakész az adatbankunk, amelyből – főleg a leggyakrabban előforduló pozíciók esetében – rövid idő alatt tudjuk teljesíteni megbízásainkat.

 

A világgazdasági válság nyomán a gazdaságban bekövetkező változásoknak egyrészt szolgáltatásaink magas színvonalával, másrészt új piaci szegmensek, pl. a megújuló energia hasznosítása, az un. “zöld galléros” munkakörökbe történő munkaerő kölcsönzéssel és munkaerő közvetítéssel igyekszünk megfelelni. Meggyőződésünk, hogy a jövőnk a költséghatékony, projekt bázisú, határozott feladatok elvégzéséhez kötődő munkákhoz szükséges szakemberek megtalálása – és ehhez rendelkezünk tapasztalatokkal.

 

Amennyiben kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeink: www.personnel.hu , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , telefonszámunk 214-0162.

 

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 305
Tartalom találatai : 1305626