Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
P&P Personnel Leasing Kft.

A P&P Personnel Leasing Kft. a nemzetközi P&P csoport tagjaként működik. A csoport a két osztrák tulajdonosról és egyben alapítóiról, Dr. Peter Pendl-ről és Dr. Karl Piswanger-ről kapta az elnevezését. Az első irodát Ausztriában, Bécsben alapították, melynek fő tevékenysége a vezető kiválasztás és a fejvadászat volt. Mára a főtevékenység számos egyéb szolgáltatással egészült ki, valamint az 1980-as években csak Ausztriában működő cég nemzetközi cégcsoporttá nőtte ki magát: Közép-Európában jelenleg 11 országban található P&P iroda.

Magyarországon 1990-ben alakult meg a P&P Vezetői Tanácsadó Kft., majd 1994-ben a P&P Personnel Leasing Kft., amely a hazai piacon az elsők között jelent meg a munkaerő kölcsönzés területén. A Minisztérium meghívására - a piacon akkor már működő néhány nemzetközi tulajdonban lévő versenytárssal együtt - részt vettünk a magyarországi munkaerő kölcsönzésre vonatkozó törvény megalkotásában, melyhez a szakmai javaslatainkat összesítettük és fogalmaztuk meg.

Ügyfeleink az első években főként nemzetközi, multinacionális vállalatok voltak, akik számára az alternatív foglalkoztatási forma, a munkaerő kölcsönzés már ismert és külföldön bevált gyakorlat volt. Az elmúlt néhány évben örömmel tapasztaljuk, hogy magyar tulajdonú és kisebb cégek is igénybe veszik a szolgáltatásunkat.

Az üzleti partnereink a felmerülő igényeik függvényében visszatérő vagy akár állandó partnerekké váltak, sok megbízónkkal évek óta, vagy akár már 10 éve is folyamatos az együttműködésünk.

Az együttműködést a cégcsoporton belül is értjük: sok olyan megbízást teljesítünk, amelynek során élünk a társcégünkkel, a P&P Vezetői Tanácsadó Kft.-vel való szinergiák életre hívásával, valamint a közép kelet-európai térségre vonatkozó megbízások teljesítését is vállalni tudjuk.

A P&P Personnel Leasing Kft. jelenleg egy irodával rendelkezik, szolgáltatásunkat Budapesten és Pest megyében nyújtjuk megbízóink részére.
A minőségi szolgáltatás elkötelezettjei vagyunk, melyet minden kollégánk képvisel napi munkája során. Célunk, hogy a munkaerő kölcsönzés és közvetítés területén igazi értéket és magas minőséget képviselő szolgáltatást nyújtsunk mind a munkavállalók, mind pedig a megbízók részére a beosztotti és a csoportvezetői pozíciókat illetően. Hozzásegítjük az embereket ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő álláslehetőséget, és hozzásegítjük a megbízókat ahhoz, hogy megtalálják az ideális munkavállalókat a keresett munkakörökre.

Olyan cég vagyunk, ahová mindenki bizalommal fordulhat.

Elérhetőség:

Cím: 1056 Budapest, Március 15. tér 1. IV. emelet/713.
Tel: 214-01-62, Fax: 214-01-88, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
megközelítés - térkép

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274230