Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
A Sustainable Energy Europe Kampány partner programot hírdet Nyomtatás E-mail

altA Fenntartható Energia Partnerség egy közös európai programot hírdetett meg az európai, fenntartható energiában érdekeltek és kezdeményezéseik számára a vizbilitást elősegítendő. A cél az energiaszektor ezen szereplőinek megerősítése és együttműködésének elősegítése. A regisztrációs lapok leadási határideje 2009. október 9.  

A partnerség keretein belül a megújuló energia támogatói önként vállalnák, hogy követik a Fenntartható Energia Európája (Sustainable Energy Europe) Kampány céljait. Cserébe az energia szektor ezen szereplői számára az Európai Bizottság kiterjedt promóciós és eszköz csomagot bocsájt majd rendelkezésre és biztosítja együttműködésük csatornáit.

Iránymutatások:
• Egy szervezet, mint olyan, egymagában nem jogosult, hogy csatlakozzon a partnerséghez: a szervezeteknek javasolniuk kell konkrét programokat számszerűsíthető célkitűzésekkel.
• A kutatási programok és projektek sem támogathatók önmagukban, csak ha jelentős népszerűsítési vagy demonstrációs tevékenységeket tudnak felmutatni.
• A kommunikációs programok és projektek esetében konkrét akciótervet várnak el a kampány támogatására.
• A kereskedelmi tevékenységek és termékek abban az esetben jogosultak, ha a fenntartható energia támogatásáról szóló kötelezettségvállalásuk benyújtásra került.


A lehetőségről részletesebben ide kattintva olvashat.

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1274220