Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
NRG Systems Kft

Az NRG Systems Kft a Vestas Wind Systems A/S szélerőműveinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.


A Vestas cég 23%-os piaci részesedésével és több mint 35.000 működésben lévő szélerőművel a világ legnagyobb szélerőmű gyártója. Állandó fejlesztések eredményeként megalkotta az egyik leghatékonyabb, szárazföldi viszonyokra kifejlesztett szélerőművet. Helyi képviseletének célja, hogy a befektetőket és projektfejlesztőket Magyarországról lássa el naprakész információkkal és műszaki támogatással. Az NRG Systems Kft. valamennyi szomszédos ország (Ausztria kivételével) nem hivatalos Vestas képviseletét is ellátja.

 

Tanácsadás

 

A beruházás minden fázisában segíti Önt a Vestas képviselete tanácsadással, mint műszaki, mint pénzügyi területen.

 

Megfelelő helyszín és gép kiválasztása

 

A megfelelő helyszín kiválasztása döntően befolyásolja egy projekt sikerét. A domborzati adottságokon és szélviszonyokon túl a jogszabályi háttéren való kiigazodásban is segítjük az ügyfeleket. Felhívjuk a figyelmüket az esetleges buktatókra és veszélyekre. A Vestas mérnökei a szélviszonyok ismeretében pontosan ki tudják számolni egy szélpark energia termelését, a gépek elhelyezését a parkon belül optimizálni tudják, hogy minél kisebb hatással legyenek egymásra. Segítjük kiválasztani a megfelelő típusú erőművet az adott szélviszonyoknak megfelelően.

 

Finanszírozás, támogatások, gazdaságossági számítás

 

Az állami és EU-s támogatásokról naprakész felvilágosítást tudunk nyújtani. A finanszírozási formákkal kapcsolatban értékes információkkal tudunk szolgálni.

 

Saját fejlesztésű programmal gazdaságossági számítást készítünk Önnek projektjéhez magyar, német és angol nyelven. Ezt a szolgáltatást ügyfeleinknek kedvező áron biztosítjuk. A program törtévekkel tud számolni, az eredményességi mutatókon és Cash Flow kimutatáson túl minden évre lebontja tételesen a költségeket és bevételeket. Lehetőség nyílik különböző finanszírozási formák számítására különböző alapú hitelekkel, worst case, best case analízisre, figyelembe lehet venni az infláció feletti áramátvételi áremelkedést, üzemi költség-emelkedést, bankbetétek kamatát.

 

Tervezők, szakcégek, generálkivitelezők

 

A szélerőművek és hozzájuk kapcsolódó infrastruktúra tervezése és kivitelezése jelentős szaktudást igényel. Felkérésre tudunk ajánlani Önnek a régión belül referenciával rendelkező hozzáértő tervezőket, szakcégeket, generálkivitelezőket, akik leveszik az Ön válláról a megvalósítás gondját.

 

Projektfejlesztők és befektetők

 

Segítünk abban, hogy a hazai projektfejlesztők külföldi vagy belföldi befektetőkre találjanak. Megfelelő szélviszonyokkal rendelkező "kulcsrakész" projektek nagy valószínűséggel találnak régi német és osztrák Vestas ügyfeleket, akik Magyarországon akarnak beruházni. Szándékunkban áll segíteni minden korrekt, mindkét fél számára előnyös üzlet létrejöttét.

 

Karbantartás, távfigyelés

 

A Vestas szoros kapcsolatot tart ügyfeleivel a szélerőmű felállítása és beüzemelése után is. Nyugat Európában bevett szokás, hogy a gyártó végzi a szélerőmű / szélpark karbantartását, és a berendezés üzemeltetését a távfigyelő központján keresztül. Minden szélerőmű rendelkezik távfigyelő rendszerrel, mely lehetővé teszi a központ számára az erőmű ellenőrzését a nap 24 órájában, és hiba esetén a leállítását. A Vestas az egyes erőművekre 95%-os, parkok esetén (3 erőműtől) pedig 97%-os műszaki rendelkezésre állást garantál. A fennmaradó 5 ill. 3% fedezetére biztosítókkal üzemkiesés biztosítást lehet kötni, melyről szívesen adunk bővebb felvilágosítást.

Kapcsolatfelvétel

 

E-Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel.: + 06 1 878 0 848

Fax.: +36 1 878 0 848

 

Management:


Csákány Gábor

ügyvezető, okl. építőipari és gazdasági mérnök

Tel.: +36 30 64 23 485

E-Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   

 

Csákány Miklós

építész, okl. építőmérnök statikus vezető tervező

Tel.: +36 302 177 630

E-Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.nrg-systems.hu

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 301
Tartalom találatai : 1262954